Barnponny sökes på foder

 • Annonsid: 1740292
 • 3 månader sedan
 • 188 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!

  Barnponny sökes att ha på foder, gärna shettis och helst inte större än 120 mkh. Men är öppen för förslag.
  BEHÖVER INTE VARA UTBILDAD, bara inriden.

  Vi är en familj som bor på gård där vi bedriver viss verksamhet men har också 100% anställning utöver gården. Idag finns två hästar här, ett äldre varmblod och en tvåårig ardenner.
  Jag har hela mitt liv haft egen häst samt ridit på ridskola, för tränare (Susanne Egemar), har arbetat på stuteri mm.
  Mina hästar tränas med positiva metoder och fokus är på att ha roligt ihop och få hållbara, bäriga hästar. Unghästen ska förhoppningsvis arbeta på gården och även träna bågskytte och tornerspel.

  Barnponnyn jag söker är till mina tre grabbar. Den äldsta är 7 år men har inget större intresse, det är främst min 5 åring som är intresserad och skulle vilja ha en lite vän att rida två gånger i veckan. Den aktiveras annars av mig.
  Barnen får INTE rida med tyglarna fästa till bettet förrän de kan styra hästen med sitsen och vikten, för att inte dra eller skapa obehag. Detta fixar de på mitt varmblod. Så det är ingen slit och släng ridning. 5åringen ryktar och pysslar gärna bara också.
  Den yngsta grabben är född i år och förhoppningsvis vill även han rida lite sen, därför vill jag hitta något som känns helt rätt för oss (och för säljaren så klart.

  Ålder på ponnyn spelar ingen roll, allt från 3-30 år är av intresse.

  Vi har både lösdrift och box, mina hästar går på lösdrift. Ålder etc spelar absolut ingen roll. Dock vill vi ha på prov först för båda parters skull.
  Om ponnyn är fångkänslig gör det inget då jag har hagar anpassade för det. Men har även bete om det fungerar.

  MYCKET ut i skog och natur, då det är vad sonen vill. I dagsläget rider han varmblodet men det är inte jätte kul då hon blir lite stor för honom.

  Om någon har vad vi söker så hör gärna av er!

  Väl mött,
  Mia

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västmanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad