Barnvänlig hopp/allround häst sökes

 • Annonsid: 1449470
 • 3 månader sedan
 • 88 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Söker en foderhäst till min dotter på 10 år. Vi har ett underbart vb hemma som både hon och jag rider samt en lurvig mysig islänning som vi jobbar med. Min dotter tycker mycket om hoppning så vi söker i första hand en ponny som gillar det. Behöver inte bara utbildad men bra om den kan ridas i alla 3 gångarter och som inte har något emot att hoppa en del. Vi bor ca 3 mil utanför Filipstad och ser gärna att det inte blir allt för långt bort att åka. Min dotter Ella är 146 lång och väger 40 kg. Vi erbjuder lösdrift med fri tillgång på hö. Stall renoveras för tillfället och kommer stå klart i höst om ponnyn föredrar att stå inne på nätterna.
  Om allt känns rätt kan köp även diskuteras om det är intressant. Lånar gärna minst 1 år. Har ni 2 som ni inte vill dela på så kan även det diskuteras. Mer info via meddelande här på hästnet då jag inte alltid har telefon med mig.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Värmlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad