Häst/ponny gärna fullblod köpes

 • Annonsid: 1565374
 • en månad sedan
 • 96 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
40 000 kr


  Vi är 2 st vuxna i 30års åldern ryttare som söker en bästa vän som vill ha ett föralltid hem. Dponny eller storhäst. Gärna fullblod men inte ett krav. Även fullblod direkt från galoppen är av intresse. Ska vara snäll i all hantering och okomplicerad som individ i övrigt. Ålder är oväsentligt.
  Vi har tidigare arbetat med hästar både i Sverige och utomlands så gedigen erfarenhet finnes men vi är båda lite trötta på att rida in och göra det grundjobbet. Vi har även haft hem galoppörer direkt från banan för omskolning och senare försäljning, därav vårat stora intresse för rasen. Denna häst ska dock inte säljas vidare.
  Vi anser oss gamla nog för att vilja ha en schyst vän som ställer upp på det mesta och i de flesta lägen.

  Behöver inte vara speciellt utbildad eller mycket tävlad. Fokus hos oss kommer vara träning i både hoppning och dressyr samt mycket jobb från marken. Här finns milslånga skogsvägar för härliga uteritter och självklart häst kompisar.
  Ser Gärna att vi kan komma ut på någon liten tävling längre fram men inga krav.
  Har du hästen vi söker så kontakta oss i första hand via pm eller sms då ingen av oss kan svara i telefon när vi jobbar.

  Maxpris runt 35-40 000

  First ad
  Kontakta annonsör

   Sandviken, Gävleborgs län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (17)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad