Bästa vän sökes

 • Annonsid: 1455743
 • 3 månader sedan
 • 174 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej, jag heter Emelie och är 32 år gammal, har ridit i hela mitt liv och varit hästägare sedan jag var 12. Nu måste jag tyvärr ta bort min bästa vän som är 23 pga artroser i hans knän.

  Därför letar jag efter en ny häst som vill ha ett för alltid-hem hos mig.

  Jag bor i Arboga och har eget stall hos min mormor och morfar. Då morfar också är hästintresserad och dessutom pensionär är han hästskötare på dagarna så hästarna har alltid tillsyn. Är det fint väder låter vi de vara ute hela nätterna men på vintern och vid dåligt väder etc så tar vi in de på nätterna.

  Vi har förutom min häst just nu också en islandshäst i familjen.

  Jag rider nästan uteslutande i skogen. Det kan hända att det blir nåt pass på banan men ganska sällan. Letar därför i första hand efter en häst som tycker att det är kul att vara ute på äventyr och som är trygg med det. Vi har väldigt lite trafik där vi bor och rider men jag ser ändå att hästen är väldigt trafiksäker, då jag tidigare ramlat av när jag mött en motorcykel och brutit svanskotan.

  Alla raser är intressanta men då vårt stall är ganska lågt i tak kan mankhöjden vara max 1,55.

  Prisklass: Max 50 000.

  Är det en trevlig, intressant häst kan jag tänka mig att åka en bit för att titta på den :)

  Har du en häst som du tror skulle passa hos mig så hör gärna av er och berätta eller om du har frågor/funderingar/vill veta mer.

  Med hoppfulla hälsningar / Emelie Karlsson

  First ad
  Kontakta annonsör

   Arboga, Västmanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad