Bästa vän sökes

  • Annonsid: 1494857
  • 22 dagar sedan
  • 56 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Dressyr

Saknaden börjar bli för stor efter en ny häst, vi fick ta bort vår älskade ponny i början av september. Därför söker vi nu efter en ny bästa vän som vi kan ha roligt med varje dag.

Jag heter Ida och är 19 år gammal, jag har sedan 9 års ålder haft foderhäst och egna ponnysar och innan dess ridit på ridskola i flera år.
Jag har under åren ridit olika typer av hästar, men mesta dels hästar med stora personligheter och stor dos av envishet.
Min senast c-ponny utbildade från endast inriden hopphäst till en fin dressyrhäst. Tyvärr satt en skada stopp för oss och därför har även tävlandet hamnat lite i kläm de senaste åren.
Jag har under åren tävlat en del men aldrig på några höga nivåer, men nu känner jag att det är dax för en bästis som jag kan ut och tävla på och utvecklas i min ridning och växa inom ridsporten. Men framförallt ha en bästa vän som jag kan ha roligt med varje dag och träna på och utvecklas i min ridning.

Jag söker i första hand efter en foderhäst, med inriktning dressyr men som också tycker det är roligt att hoppa, behöver dock absolut inte vara några höjder. Hästen får max vara 170cm i mankhöjd, då både jag och mamma endast är 158cm lång och jag som mesta dels kommer rida hästen väger 55kg.

Min mamma har ridit sen barnsben och är med mig i stallet inprincip varje dag och hjälper till med min och mina kompisarna hästar. Så ett stort stöd och engagemang ifrån mammas sida finns med.

Jag rider för dressyrtränare 1 dag i veckan och resterande dagar rider jag varierat med uteritter, nått pass på banan i form av bommar, dressyr och enklare hoppning blandat med tömkörning/longering.

Vi har en storhästbox i ett kollektiv stall i Valbo, Gävle med bra folk och snälla hästar. Det finns ridbana på gården och fina skogsvägar runt om stallet. Det erbjuds hagar där de både kan ha en kompis och gå själv.

Skulle detta låta intressant så får ni jättegärna höra av er med information om er häst, hur den i hantering och ridning och jättegärna en bild och film på den.
Är det något ni funderar över om oss så fråga!

Med vänliga hälsningar
Ida Jansson
0735240975

First ad
Kontakta annonsör

 Gävle, Gävleborgs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad