Bästa vän sökes!

  • Annonsid: 1545015
  • en månad sedan
  • 200 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
80 000 kr

  • Inriktning:
    Hoppning, Allround, Dressyr
  • Mankhöjd:
    165 cm

Mitt namn är Angelica och efter 4,5 år sedan jag sålde min häst söker jag med ljus och lyckta efter min nästa stjärna. Jag är väldigt mån om att hästen alltid ska komma i första hand. Gick utbildning till ridlärare på Vreta YH, jobbat och praktiserat i stall. Ägt häst i 17 år av mitt 27åriga liv och ridit på ridskola samt haft medryttarhäst under dessa 4,5 år som jag varit utan häst.

Tränade msv dressyr med min förra häst samt hoppning på lägre höjd då det inte var mitt intresse på den tiden. Jag är öppen för att testa på och prova nya saker för att hitta och anpassa träningen till vad som passar hästen. Otroligt noga med hur jag rider och sköter hästen.
Är alltid och filar på detaljerna för att bli bättre och vill att det ska sitta innan jag far ut på tävling mm.

Min nästa häst får gärna vara relativt okomplicerad i hantering och ridningen. Jag har inget emot en grön häst men ser helst att den är inriden och att den är positiv till att arbeta. Den får gärna vara runt 165 cm och åt det grövre hållet, då jag anses som en plus person. Helst ett halvblod men öppen för förslag! Det är ett plus om den klarar att gå på lösdrift och inte är frusen då jag bor i Norrland.
Om du känner att din häst passar in på denna beskrivning så skriv gärna ett meddelande. Om du vill kan jag fixa referenser.

Priset får gärna ligga runt 80 000:- med en voss liten marginal.

First ad
Kontakta annonsör

 Örnsköldsvik, Västernorrlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad