Bästa vän sökes!

  • Annonsid: 1546052
  • en månad sedan
  • 170 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Dressyr, Allround

Hej!

Nu har jag äntligen bestämt mig att skaffa en bästa vän! Jag söker en allround häst som är mellan 165-175cm i mankhöjd och är mellan 5-12 år. Den ska vara lättlastad, snäll vid hantering och trygg att rida ut på men är okej om den är pigg och framåt.

Jag kan erbjuda hästen en box i ett stort stall med fina hagar med många hagkompisar. Det finns ridhus på gården och många fina ridvägar. Det kommer hopp- och Dressyrtränare till gården varje till varannan vecka. Stallägaren är hovslagare. Massör/kiropraktor kommer tas ut vid behov, regelbunden tandkontroll eller annat vid behov.

Hanna Lundström heter jag och är 28 år och bor i Vänersborg med min sambo. Jag har ridit sedan liten men haft uppehåll under gymnasiet. Haft flera medryttarhästar och varit halvfodervärd på en. Jag rider för tränare en gång i veckan och det kommer jag fortsätta med. Dressyren är det största intresset men vill gärna hoppa lite då och då. Varierar alltid min ridning med markträning och tömkörning.

Jag har ingen stress med köpet utan vill gärna komma och prova flera gånger. Det är viktigt för mig att det känns bra för både köpare, säljare och hästen.

Mitt maxpris är 90.000

Har du hästen för mig får du gärna höra av dig!

Mvh
Hanna Lundström Nilsson
0725127977

First ad
Kontakta annonsör

 Vänersborg, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad