Behöver du en hästpaus? Då ska du kontakta oss!

  • Annonsid: 1485917
  • 15 dagar sedan
  • 120 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Mankhöjd:
    165 cm

Vi är två tjejer som söker en foderhäst tillsammans. Vi fyller 16 respektive 18 år i början av nästa år, har ridit i 6 år vardera på ridskola och har tidigare erfarenhet av att vara medryttare. Vi är stabila, ansvarsfulla och noggranna och sätter hästens välmående i fokus.

Vi har länge funderat på att ta en häst på foder och nu är förutsättningarna dom rätta. Vi kan erbjuda lösdrift på en liten familjär gård med två andra hästar, boxar finns vid behov. Stora hagar och fina ridvägar i närområdet.

Vi är ganska långa båda två och söker därför en häst som är ca 160-170 cm, gärna åt det lugna hållet, trafiksäker och utan stora olater. Ska vara grundutbildad och fullt ridbar. Vi ser dock gärna att det är en häst som vi kan utvecklas tillsammans med genom allsidig träning både på ryggen och från marken, på banan och i skogen.

Tillsammans med oss så finns också en mamma med lång rid- och hästvana och i övrigt engagerade föräldrar. Eftersom alla praktiska förutsättningar är klara så kan vi ta hand om hästen med kort varsel.

Hör av er om ni vill ha mer information!
Svara gärna via mail malin8hagstrom@gmail.com

First ad
Kontakta annonsör

  Örebro län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad