Behöver du häst- och stallavlastning?

 • Annonsid: 1473861
 • en månad sedan
 • 100 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi har alla 24h/dygn och ibland räcker tiden inte till för livets alla åtaganden. Behöver du hjälp med din häst? Kanske då och då på oregelbunden basis vid sjukdom/resor eller någon gång i veckan eller liknande? Då kanske just vi kan hitta ett fint samarbete! Jag är 30+, har haft egen häst hela livet, tävlat MSV dressyr, H100 fälttävlan, 1,10 m hoppning, LB WE, pluggat på Strömsholm, jobbat som ridlärare, på ridskola, i hästsportbutik, ledare i islandshästverksamhet, jobbat i tävlingsstall m.m. Du kan med andra ord känna att din häst är i goda händer när du inte är där.

  Jag är 165 cm, tränar aktivt, är van att rida såväl större ponnyer som 3-åringar, jättehästar och islandshästar men hjälper gärna dig som har en trevlig häst/islandshäst/större D-ponny som inte är helt grön och som för övrigt är sund och frisk. Jag kan tänka mig både uteritter eller pass på bana med markarbete/dressyr/hoppning, beroende på önskemål/behov och självklart sedvanliga häst- och stallsysslor. Alla blir vi äldre och så även mitt fina sto som lämnade mig för drygt ett år sedan. Nu när jag precis flyttat till Östersund hoppas jag kunna hitta dig som behöver lite hästhjälp då jag inte riktigt är redo för en ny fyrbent kompis på heltid men du vet hur det är, livet blir inte riktigt helt utan häst! Finns ni kring Åstrakten vore det guld, men andra platser kan också funka. Jag har själv både haft och varit medryttare/medhjälpare tidigare och har goda erfarenheter och referenser. Har bil och BE-körkort. Låter det här som något för dig? Vad roligt! Skriv ett mail till mig så tar vi det där ifrån. Allt gott!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Östersund, Jämtlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad