Behöver du hjälp?

  • Annonsid: 1356627
  • en månad sedan
  • 74 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
3 000 kr

Har du en konvalescent, ett dräktigt sto, en unghäst eller bara en häst som du inte vill sälja, men av någon anledning behöver lämna över i någon annans vård en tid? Jag tar emot 1-2 hästar i min härliga lösdrift utanför Linköping där jag då ombesörjer allt från daglig skötsel och tillsyn, till kontakt med hovslagare etc.

Höst, vinter och vår går hästarna på sandmark i skogshage (minimalt med lera). Hagen är inspirerad av paddock paradise som uppmuntrar till rörelse och vi gör mycket för att berika mijön på olika sätt. I hagen finns en mycket stor ligghall med två ingångar. Sommartid går hästarna på bete, magert eller frodigt beroende på din hästs behov. Flocken består i dagsläget av två valackar och ett sto. Kan växa med 1-2 hästar till.

Förutom platsen i sig ingår:
- utfordring av portionerat hö fyra gånger jämnt fördelat över dygnet baserat på din häst behov, dock max 10 kg
- fri tillgång till halm, sly eller annat att pilla med mellan målen
- utfodring av mineraler 1 gång per dag
- frostfritt vatten i termobar
- mockning (vi mockar inte bara ligghall utan även resten av hagen för att minimera parasittrycket)
- daglig visitation
- kontakt med hovslagare/hovvårdare
- kontakt med veterinär vid behov av avmaskning och vaccination
- tillgång till kortvarig uppstallning på box vid behov
- veckovisa rapporter med bilder

Du står för räkningarna för ev kraftfoder, hovslagare samt kostnader i samband med ev vaccination och avmaskning. Du kan även köpa till motionsridning eller annan träning. Motionsridning och hanteringsträning gör vi själva, för mer prestationsinriktad träning anlitar vi beridare.

Detta är inte en lösdrift för hästförvaring, utan flocken hålls liten för att vi ska ha tid att se, lära känna och ta hand om din häst så som vi tar hand om våra egna. Vi arbetar relations- och belöningsbaserat med våra egna hästar och skulle gärna göra detsamma med din, men självklart anpassar vi oss efter dina önskemål.

Hyran baseras på din hästs behov och förutsättningar, samt vilken avtalstid vi kommer överens om, dock lägst 3000 kr.

First ad
Kontakta annonsör

 Linköping, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad