Behöver du hjälp i stallet?

  • Annonsid: 1471764
  • 2 månader sedan
  • 68 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Typ:
    Praktik

Hej,
jag är en tjej (35 år) som alltid har varit intresserad av hästar,(särskilt islandshästar) men på grund av min autism har det varit svårt för mig att komma igång med att förverkliga drömmen om att ha min egen häst. Jag är helt oerfaren när det gäller att vara i en stall, men jag vill gärna lära mig och jag lär mig snabbt.
Sopa stallgången, mocka, etc, ni bestämmer.

Lite om mig:
Jag är 35 år och kommer från Norge, men har bott i Sverige sedan 2012 med min svenska man/partner. Inga barn. Minimal erfarenhet; ridskola och turridning 15 år tillbaka, båda islandshästar)
Som sagt har jag autism (Asperger syndrom).
För mig betyder det svårt att få kontakt med människor och upprätthålla relationer, i allmänhet prata med människor. Och efter 8 år här har jag fortfarande inga vänner. Men jag känner mig inte ensam!
Jag har ett jobb, men tillbringar det mesta av min fritid framför datorn och spelar spel. Inte särskilt bra.
Jag är hårt arbetande, har god arbetsmoral, är snäll, pålitlig, lugn, jag frågar alltid om jag är osäker på någonting, ansvarsfull, ödmjuk, gillar att arbeta självständigt.
Jag arbetar 100% nattskift, så jag står upp lite sent på helgerna, men vi kan säkert komma överens om tider som fungerar.
Letar helst efter en mindre stall/ridskola (i Svalövs kommun eller kanske lite utanför) eftersom det är lättare att förhålla sig till färre människor. Men kan prova lite större.
Tveka inte att kontakta mig om ni har frågor.
PS: jag har körkort

First ad
Kontakta annonsör

 Svalöv, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad