Behöver du hjälp med din häst?

  • Annonsid: 1340832
  • 3 månader sedan
  • 87 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris

Då jag nyligen flyttat till en ny gård, med fantastiska möjligheter för att skaffa häst igen så kollar jag intresset för olika typer av samarbete då jag gärna fyller upp dom boplatser som mitt lilla stall har. Med en genuin kärlek för djur och livslång erfarenhet så kan jag erbjuda tjänster så som inridning, vidareutbildning inom hopp/dressyr, försäljning. Stor erfarenhet av unghästar/problemhästar. Egna meriter som ponnyryttare till medelsvår nivå, beridare på flertalet stall/stuterier i både Sverige och Europa. Har nu haft ett par års uppehåll pga mycket jobb och studier, men har nu en ny gård och nya möjligheter.. och en vilja starkare än någonsin:) Däremot inte ekonomin till att köpa den hästen jag vill ha riktigt än, och tänker därför erbjuda glömma tjänster till väldigt låga priser för att få komma igång med det jag älskar mest, hästarna och hela livet kring dom.
Då jag är en mindre vuxen kan jag rida från c ponnys och uppåt. Kontakta mig med vad du skulle behöva för hjälp, och så kan vi se vidare om våra erbjudande kan matcha med varandra.

First ad
Kontakta annonsör

 Höör, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad