behöver du någon som kan hjälpa dig med din häst/hästar?

 • Annonsid: 1410817
 • 16 dagar sedan
 • 122 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Mitt namn är Alicia Cervin och jag har äntligen fått tid till att hjälpa andra med era hästar. Behöver du någon som hjälper dig att ha hand om din häst för att du möjligtvis inte har tid eller någon som kan ta hand om den, träna och tävla den för säljning i framtiden så har ni hittat rätt. Jag är en tjej på snart 17 år och jag har ridit sedan jag vart 5. jag har haft alla olika hästar från extremt starka till ytterst känsliga och det har nästan alltid funkat utmärkt. Jag red in min egen ponny vilket tog 3 år så om ni vill ge ut er 5åring så får ni vara uppmärksamma att jag kommer till att ta min tid så att det blir så bra som möjligt då ingenting blir bra om man stressar med hästar. Jag tränar på 140 nivå med min egen häst e. HipHop för 3 A-tränare och dressyr för Johan Wessner som är rent ut sagt magisk. Jag tävlar min häst på 125 och ska kvala 130 snart. Jag har sysslat mycket med ganska svåra hästar på lägre nivå så det är ganska nytt att få rida en sådan fantastiskt fin häst som jag köpte för ett år sedan. Jag har som sagt haft många hästar som jag tagit hand om och tävlat där det har skett placeringar mm. Jag är ganska tuff ryttare som visar ganska snabbt att det är jag som bestämmer och det inte ska vara något trams på varken marken eller under ridning/hoppning.
  Jag bor i Höllviken och har min häst stående på ett stall i Vellinge så träningarna kommer till att vara gratis tills jag går ut från gymnasiet. Jag vill kunna ha hästen där så jag lär känna hästen så bra som möjligt. Såklart kommer kontrakt att skrivas som vi båda går med på och pris kan dessutom diskuteras privat vad ni och jag tycker är som mest relevant vilket varierar från häst till häst beroende på hur mycket arbete jag måste lägga ner på hästen.

  Jag skickar såklart filmer och bilder privat till er om det låter intressant. Jag svarar som snabbast på sms då jag är influenser via sociala medier så får jag en massa mail var varannan dag. Vilket också är lätt för mig att hjälpa er att marknadsföra när ni vill få era hästar sålda.
  Mitt nummer är då 0725441133
  Ställ gärna fler frågor på sms och ni inte fick reda på allt här, kramar från mig!
  Alicia Cervin

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad