Behöver du någon som tar hand om din ögonsten i sommar?

 • Annonsid: 1539026
 • 3 månader sedan
 • 739 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag har börjat drömma lite om att ha en sommarhäst/ponny under en del av sommaren. Jag äger redan en egen ponny som varit i min i snart 5år. Jag älskar dock nya utmaningar och saknar att rida fler än bara en häst. Därför undrar jag om det redan nu finns någon som skulle vilja ha några veckors ”avlastning” eller någon som kanske ska iväg en del av sommaren?

  Jag är en ansvarsfull 21-årig tjej som har ridit sedan 2004 men har ridit mer seriöst under det senaste 6 åren. Jag tog studenten från en av hästlinjerna på Bollerup Naturbruksgymnasium 2018 och efter det jobbade jag på en hästgård utanför Stockholm i ca 1 år.

  Jag bor nu i Ystad och på sommaren brukar jag ha min ponny (och övriga hästar från stallet) ute på bete på österlen. Tanken är att ”sommarhästen” skulle stå tillsammans med dem andra hästarna (enskild hage).

  Jag är öppen för olika hästar och ponnyer mellan d-ponny - 155cm storhäst med ett stabilt psyke. Jag letar inte efter en projekthäst utan mer en ponny/häst att träna lite dressyr och hoppning på en lägre nivå och mest att ha roligt med under denna period. När jag bodde i Stockholm hade jag ett antal medryttarhästar på stallet där jag jobbade utöver min egna ponny.

  Jag hoppas att det finns någon som kan tänkas behöva hjälp under sommaren 2021. Jag hoppas vi hörs av! :)

  Tack för er uppmärksamhet!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Ystad, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad