Bete för dräktiga ston och sto med föl

 • Annonsid: 1411964
 • 14 dagar sedan
 • 62 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
600 kr


  Vi tar emot dräktiga ston och sto med föl. Vi har stora kuperade hagar där hästarna går i flock, hästarna aktiverar sina kroppar på ett helt naturligt sätt och fölens muskler och senor får en bra stark start för en hållbar framtid.
  Vi har flera egna ston som ska föla maj-juli. Inför fölning och under fölning går stoet nere vid vår gård i hagar med full översyn.Stona fölar utomhus, vid dåligt väder har vi en stor nytvättad, ren, gruppbox där stona kan föla. Efter fölning går sto med föl nere vid gården i ca 1v tills fölet följer sin mamma och dia/kissa/bajsa går fint, sedan släpps de upp i stor hage med de andra stona och fölen. Vi har egen veterinärpraktik på gården så veterinär hjälp finns snabbt på plats.
  Kostnad för 2020 är från 600kr inkl moms/månad. Fölet betalar halva stoets kostnad/månad fram tills avvänjning. Kostnad för fölningsövervakning, verkning, ev vaccinering och avmaskning tillkommer.
  Vi har även helårsinackordering för sto med föl och dräktiga ston, vi kan ordna med avvänjning av fölen. Seminstation finns på gården så vill man ha sitt sto betäckt så kan vi ordna det. Godkända russhingsten Ole KL står till tjänst för ponnier och mindre hästar.
  Läs mer på vår hemsida för mer information www.dalagarden.com
  Hör av er för mer information och bokning till stuteri@dalagarden.com eller 0768356957

  First ad
  Kontakta annonsör

   Båstad, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (5)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad