Bete sommaren 2021

 • Annonsid: 1548642
 • 20 dagar sedan
 • 140 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
1 700 kr


  Sommaren 2021 kommer vi på Stall Riksten i Tullinge kunna erbjuda 4 platser för beteshästar (juni-augusti). Anledningen är att vi har mer bete än vad våra hästar i stallet klarar av att äta upp utan att bli allt för tjocka då några är väldigt lättfödda. Beteshästarna kommer gå med 4 av hästarna som redan står i stallet idag som klarar av att gå på lite kraftigare bete. Hyran är 1700 kr/månad. Vi ser helst att man står hos oss minst 6-8 veckor för att det inte ska bli för mycket omställningar för hästarna som redan står hos oss.

  Hos oss finns
  - 4 stora beteshagar som vi växlar mellan under sommaren.
  - Saltsten i hagen.
  - Fantastiskts ridvägar
  - Fikarum med kyl, micro, kaffebryggare etc.
  - Belyst ridbana med lite hindermaterial
  - Wc
  - Möjlighet till förvaring men kan tyvärr inte erbjuda plats i sadelkammaren
  - Möjlighet att stalla in hästen vid skada eller sjukdom

  Under sommaren hjälps vi åt att mocka i hagarna. Vi som redan står i stallet sköter dagligen koll av vatten och hästarna så vill man inte åka ut varje dag är det inget måste.

  Hästarna går i blandflock. Vi vill att alla hästar som ska komma på bete kommer ungefär samtidigt så vi slipper flera ihopsläpp för flockens skull.

  Hör av dig om du har några frågor eller vill komma ut och kika hur vi har det. I första hand kontakt via mejl eller sms då vi jobbar skift och ofta har svårt att svara i telefonen under arbetstid.

  Hälsningar
  Linn & Erica

  Kontakt:
  stallriksten@gmail.com
  Erica 0736120293
  Linn 0739048390

  First ad
  Kontakta annonsör

   Botkyrka, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad