Bete sommaren 2022, Tullinge Riksten

 • Annonsid: 1729083
 • 2 månader sedan
 • 249 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
1 700 kr


  Då vi har mer bete än hästarna som står i stallet klarar av att äta upp söker vi nu 2-3 beteshästar till oss i sommar. Under sommaren delar vi upp vår flock i två delar då vi har ett gäng islandshästar i stallet som inte kan äta för mycket gräs. Platserna för beteshästar är för de hästarna som klarar av att gå på lite mer gräs än exempelvis en liten ponny eller islandshäst. Vi erbjuder stora beteshagar, fantastiska ridvägar, belyst ridbana, fikarum, WC, en garderob för förvaring av saker, daglig visitering och koll av vatten. Hästarna ska kunna gå i blandflock och vara snälla att hantera exempelvis vid flytt till nya beteshagar etc. Stallet ligger i Tullinge vid Rikstens säteri, det går bussar från Tullinge station men de går inte så ofta så bil är att föredra.
  Vi är flexibla när det gäller datum för att släppa på bete men om de är flera hästar som kommer försöker vi gärna koordinera så det inte behöver bli flera ihopsläpp. Pris 1700 kr/månad.
  Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!
  Kontakt i första hand via sms eller svara på annonsen.
  Erica 0736120293
  Linn 0739048390

  First ad
  Kontakta annonsör

   Botkyrka, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad