Bildskön Welsh cob söker medryttare/halvfodervärd

 • Annonsid: 1387909
 • 7 dagar sedan
 • 55 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Då jobbet tar lite för mycket tid av mig för närvarande, söker jag en medryttare eller halvfodervärd till min Welsh cob-valack Jack.

  Jack är född 2012 och kommer ursprungligen från Tyskland. Jag importerade honom som liten, och har ridit in honom själv. Han är vidareutbildad hos dressyrryttaren Maria Holmqvist i Rånäs under en period 2017, men har inte gjort så mycket sedan dess. Jag har mest ridit honom i skogen för att upprätthålla hans kondis, och tar något pass på banan ibland. Visar gott gry i dressyren överlag, men behöver stärka sin galopp på banan. Han är inte hoppad så mycket.

  Jack är av ponnymått, ca 143 centimeter men bör upp längre ryttare väl. I och med att han är ponny, har han väldigt mycket egna idéer och kan ibland vara lite busig och explosiv på uteritter. Han är 100 % trafiksäker, obrydd kring bilar, traktorer, tåg och annan tung trafik. Han är snäll i all hantering, men kan vara brötig när hans tålamod tryter.

  Du som är intresserad av att lära känna Jack lite mer ska ha ridit såpass länge att du kan reda ut hästar som kan vara busiga. Du ska kunna rida självständigt och varierat i alla gångarter, och gärna ha kommit lite i din ridning så att du har grunden kring hästens lösgjordhet. Du får gärna åka på träningar/tävlingar när ni lärt känna varandra. Tänker mig att du är en liten vuxen eller äldre tonåring, men minderåriga får be målsman höra av sig. Omfattning och pris diskuterar vi, men jag ser helst att du rider Jack minst två gånger i veckan. Dessutom förväntas du mocka och göra iordning hans foder på dina dagar.

  Första kontakt sker helst via mail eller sms då jag inte kan ta telefon på kontorstid.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Östersund, Jämtlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad