Böjd bogbom och Mjuk mellanvägg till BOJ hästtransport

  • Annonsid: 1433472
  • en månad sedan
  • 94 Visningar
  • 4 Favoritmarkeringar
2 700 kr

  • Skick:
    Begagnad

Begagnad extrautrustning till BOJ hästtransport - för den större och tyngre hästen och för ett luftigare och ljusare intryck interiört.
Jag har haft en BOJ Bravo 216 EH, körde med B-körkort och kunde lasta en av mina hästar med mankhöjd 178-180 cm, vikt 690-720 kg åt gången och med ett löst sadelskåp precis klara totalvikt på 1500 kg. Om du är i samma situation som jag var, så kan detta vara lösningen.
Den böjda bog bommen ger hästen ca 10 cm mer utrymme på längden, mellan bog bom och innerdörr bak. Specialtillverkad av Boj/Klippan Släp. Samma bredd som vanlig rak bom så passar även Boj Classic och MagnumII. Det gjordes inte någon särskild bomstoppning till den och bomstoppning som finns till rak bom passar inte. Jag har antingen "polstrat" med benlinda, knäppt ett långt transport-benskydd runt eller använt rörisolering. Inför försäljning har jag tvättat och "polstrat" om bog bommen med ny rörisolering. Säljes för 600 kr.
Den mjuka mellanväggen monteras på takbom, är ca 140 cm hög och ca 195 cm lång, samt väger mindre (kommer inte ihåg exakt antal kg mindre jämfört med den hård plyfa väggen) så att hästen kan väga lite mer. Den mjuka mellanväggen passar även Boj Classic. Säljes för 2400 kr.
Böjd bogbom och Mjuk mellanvägg säljes tillsammans för 2700 kr.

First ad
Kontakta annonsör

 Mölndal, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad