Bomlös bomliknande islandssadel

 • Annonsid: 1561773
 • en månad sedan
 • 232 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
9 000 kr

 • Märke:
  Tölthester Tónn
 • Modell:
  2020
 • Skick:
  Nyskick

Köpte sadeln ny i höstas och använde den bara några veckor på 2 unga islandshästar jag igångsatte/tillred innan de var musklade och jag hittade rätt. Har nu bom sadlar och den här bara sitter i sadelkammaren.

I länken nederst kan ni se mer om sadeln, den verkar ha gått ner i pris sedan jag köpte men det var annat företag då. Den är populär.

Den är extremt mjuk att sitta i. Den är lite mer instabil en klassisk bomsadel om man rider mycket 8-or och volter på en liten ridbana, som jag var tvungen att göra så jag rekommenderar att man har anti-slip under sadeln. Annars sitter den alltid som smäck på hästen och hästarna verkar gilla den. Om man rider ut eller mycket rakt behövs det inte.

Den är i nyskick dvs den skulle kunna vara helt ny förutom på sadelkåpan på höger sida är den (i visst ljus) med märke på (se sista bilden)-DÄRFÖR SÄNKT PRIS. Inget märke på motsvarande vänster sida.

Ser jättesnyggt ut bakifrån med sitt logo. Och under ryttare. Islandsstigbyglar följer med. Sadelgjord värd 500 kr kan också följa med.

Man kan välja att ha stigbyglarna under eller över kåpan.

Om du har en stabil tölthäst som rider mest rakt eller längre ridturer, och gillar att sitta mjukt är detta en perfekt sadel eftersom den är tänkt för tölt (du ändrar tyngpunkten lätt), men trav går ju självklart bra eftersom den är så mjuk. Också om du har många hästar och inte sadlar anpassade till varje häst. Eller om du är vill ha en bomfri sadel som känns mer och ser ut mer som en islandssadel lika så. Den är perfekt och tillåten för tävling.

Jag kan lätt packa och skicka den! Du betalar frakt och vi kan fixa kontrakt innan och jag kan skicka fler bilder.

https://www.hestbolaget.se/for-hasten/sadlar/nya-sadlar/tolthester-tonn-lk-gel-bomlos-islandssadel/

First ad
Kontakta annonsör

 Lund, Skåne län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad