Box ledig i privatstall i anslutning till Almare Stäkets gård

 • Annonsid: 1571486
 • 13 dagar sedan
 • 577 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Nu har vi en ledig box i vårt mysiga stall för ponny/liten häst. Det finns sammanlagt 4 rymliga boxar med högt i tak. Varje box har en egen boxmatta. Kaklad spolspilta med varmvatten och uppvärmd sadelkammare. Din häst kommer få en egen hage med en grusad del och en gräsdel samt en access till egen kuperad natur-/skogshage. Alla hagar har en egen foderautomat (lunch och eftermiddagsfodring). Hästarna utfodras 5ggr/dag. Till stallet hör en egen upplyst ridbana med hinderpark. Parkeringsplats för hästtransport finns.
  Vi gillar ordning och reda och tar väl hand om alla hästar och är måna om att vi har en bra stämning i stallet.

  I hyran (boxhyra+service) ingår morgonfodring ut-och insläpp vardag + kvällsfodring fre, lör & sön. Det man har ansvar för är en fast kvällsfodring i veckan. Sen har vi rullande schema på ut- och insläpp under helgen. I hyran ingår också en anläggningsavgift vilket ger tillgång till stora gårdens (Almare Stäket) två ridhus, två ridbanor samt sommarbete. Det finns flera uteridvägar.
  Hö och strö går att få levererat till stallet varje månad. Det kommer regelbundet veterinär till gården.
  Stallhyra: 4.750 kr (exklusive hö/foder och strö)

  Vid intresse och mer info kontakta Helena på tel. 0707-727260

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad