Box- och lösdriftsplatser mellan Södertälje och Vårsta

 • Annonsid: 1472693
 • en månad sedan
 • 577 Visningar
 • 10 Favoritmarkeringar
1 020 kr


  Lediga platser i sto- och ponny-lösdrift (ponny eller mindre kallblod) samt på box. Kallhyra=kollektiv. Varje lösdrift har sitt kollektiv och boxarna har sitt. Tillstånd för 24 hästar finns.

  Grovfoder och strö tillkommer men finns att tillgåg på gården. Stort förråd för förvaring, uppvärmda sadelkammare, spolspilta, stalltoa, tvättmaskin, torkmöjlighet för blöta täcken, sjukbox, ställ din trailer här etc.

  Lösdrifter – Stona har fri tillgång på hösilage via bal med nät i foderhäck. Ponnys har portionerat hö via automatiserade fodergrindar. Tillgång till eget skåp, sadelkammare, uppställningsplats/box och förråd i ett av stallen. Vatten framdraget till varje lösdrift samt att vi har uppvärmda vattenbaljor vintertid.

  Stallen - högt i tak och god ventilation. Boxarna är ca 10 kvm. I tillhörande hagar har vi också uppvärmda vattenbaljor vintertid. Lunchfodrings-passet ingår.

  Tyvärr inget ridhus, men dock nyrenoverad ridbana 20x60 m med hinderpark och belysning. Sommartid också gräsbana. Det finns 3 st större ridhus inom en radie av 20 min med bil. Träning anordnas lite då och då.

  Bos: 2240 kr
  Lösdrift: 1020 - 1420 kr

  Du är välkommen att höra av dig eller kom och kika – Skarlunda Gård 10

  Elisabeth 0768860341 eller Hasse 0707416299

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad