Boxar i fint kollektivstall med eget ridhus

 • Annonsid: 1516951
 • en månad sedan
 • 741 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
1 500 kr


  Nu finns det några lediga platser för ponny och islandshäst i vårt kollektivstall i Ösmo. Väggarö gård erbjuder bland annat en större stallbyggnad med 8 fina boxar och fina skogs- och gräshagar. Välupplyst ridbana utomhus finns, men också eget ridhus samt bra ridvägar. Tillgång till bra hindermaterial.
  Vi har uppvärmd sadelkammare där man får eget skåp samt 2 sadelhängare. Fikarum finns. Separat finns även rum för förvaring av foder.
  I stallet finns hästar i olika storlekar och raser som tränas i olika grenar. Bland annat är vi ett gäng islandshästar som gärna tar emot nya kompisar till flocken. Är du hobbyryttare eller har du tävlingsambitioner? Hos oss är alla välkomna.
  Vi sköter gemensamt in/utsläpp samt 4 fodringar/dag. När hösten faller på och även vid sämre väder, så ordnar vi med täckesbyten. Hästarna går ute 7-17 alla dagar nu när den mörka årstiden har anlänt. Tillgång till bete på sommaren finns i närheten till stallet.
  Har man inte tillgång till bil, stannar bussen ca 3 km från stallet.
  Vid intresse går det bra att maila till: britt_gustafsson@hotmail.se

  First ad
  Kontakta annonsör

   Väggarö, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad