Boxplats extra allt Märsta, Vallentuna, Norrtälje/gottröra

 • Annonsid: 1549798
 • 14 dagar sedan
 • 320 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
4 000 kr


  Från och med 1a mars har vi en ledig box i vårt supertrevliga stall med stora boxar med trevliga hästar o bästa hästägarna! Alla boxar ca 14,5 m2 och har fönster.
  På Lövhamra Gård får din häst och du: Stor box i stall med totalt 12 boxar! Stora hagar o sommarbete med mycket gräs! Ridvägar i skogen o även på våra fält! Vi har 2 ridbanor varav 1 med belysning. Vi har 15 min skrittavstånd till ridhus, 5 min med trailer till ett annat! Vi har låst sadelkammare, kök med micro, vattenkokare, kyl o frys! Vi har toa, täckestorkrum med fläkt, spolspilta med varmvatten, foderrum med plats för allt du vill! Detta ingår: Fri tillgång till hösilage, box med vattenkopp, frukost, utsläpp lunch, mellis (på vintern)insläpp med mat o kvällsfodring. Täcke på o av - på vintern sätter vi gärna på innetäcke om det behövs. Vi har godkänd fläkt för stall om vi tycker det blir kallt! Stallet är isolerat. Du har mockning och höberedning må-fredag (kan vara undantag helger). Du har 2 helgdagar i månaden där du ansvarar för frukost och utsläpp.Vi har fasta rutiner med frukost 0630-0700 Ut senast 0800, intag beror på väder och årstid! Vi vill att de ska vara ute så länge som möjligt!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Märsta, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad