Boxplatser i kollektivstall 2 mil nv Uppsala

 • Annonsid: 1582789
 • 13 dagar sedan
 • 241 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
800 kr


  From 1 juli finns lediga boxplatser på vår gård utanför Uppsala mellan Vänge och Järlåsa längs väg 72. Från gården är det ca 2 mil till Uppsala och ca 4 mil till Enköping. Bra bussförbindelse (UL 848) finns men gården ligger ca 2 km från hållplatsen så bil är att föredra.
  Stallet har fem boxar för stor häst och en för ponny, är ljust och luftigt med högt i tak och tre av boxarna har öppningsbara fönster. Uppvärmd mindre sadelkammare och stor loge för förvaring. Vi har en belyst ridbana 20x60m med hindermaterial och generösa vinter- och sommarhagar där hästarna går i par eller flera om det passar. Hästarna går ute så mycket som möjligt (07:00 och 20:00 beroende på väder) och vi delar lika på alla pass fördelat på antal hästar och ägare, förutom kvällsfodringen som jag tar hand om.
  Hösilage finns att köpa på gården, stallpellets brukar vi köpa in tillsammans och halm eller torv och din hästs kraftfoder håller du själv med.
  Kallhyra 800 kr/månad året runt, el i stallet tillkommer och delas lika på alla hästägare.
  På vår gård finns även del av ett hus att hyra om du skulle vilja bo nära din häst!
  Om detta låter intressant för dig så välkommen att höra av dig! Ring mig så kan jag presentera mig och stallet mer!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad