Boxplats i Nödinge, ridhus mm, ca 20-25 min från Gbg el. Kungälv

  • Annonsid: 1357302
  • en månad sedan
  • 120 Visningar
  • 6 Favoritmarkeringar
2 300 kr

Nu finns det ledig boxplats på vackra Relsbo Gård i Nödinge som är en mycket fin och komplett anläggning. Här finns också en lösdrift men den är för närvarande full. På anläggningen finns ett ridhus i mycket fint skick, paddock samt också en rak- och rundbana om ca 850 meter vardera. Vi har stora fina hagar av varierande karaktär om totalt ca 12 ha. Alla hästar går i flock. På och intill gården finns många fantastiska naturstigar för sköna ritter i naturen och möjlighet till allsidig träning. Grundhyran är 2300 kr och då ingår utsläpp och morgonfodring vardagar samt all kvällsfodring alla dagar i veckan. Helgutsläpp, insläpp vardagar och helg, samt morgonfodring helg ligger på schema. Lunchfodringen löser vi också gemensamt. Ca 2 åtagande per vecka men detta påverkas av hur många boxhästar som finns på gården.
Förutom grundservicen ingår tillgång till hela vår anläggning och det löpande underhållet av densamma. Strö och grovfoder tillkommer och det köper du genom oss. Hästarna utfodras 4 ggr per dag. Ca 2-3 arbetsdagar per år.
I stallet får du gott om förvaring och även plats i uppvärmd sadelkammare. Täckesrum med tork finns så även tillgång till tvättmaskin. Vi har tre spolspiltor (med tillgång till varmvatten) varav en utomhus. Uppvärmd stalltoalett med Dusch/WC finnes.
Vi har tränaravtal med duktiga instruktörer och ordnar regelbundna träningstillfällen i dressyr och hoppning samt löshoppning. Välkommen med din intresseanmälan!

First ad
Kontakta annonsör

 Nödinge-Nol, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad