Boxplats i stall med ridhus

 • Annonsid: 1530428
 • 24 dagar sedan
 • 7419 Visningar
 • 62 Favoritmarkeringar
4 700 kr


  Ibland blir inte saker som tänkt. Pga en försäljning av en häst har vi två lediga boxplatser i vårt trevliga stall. Vi har 9 hästar varav två småttisar på få ägare vilket oftast ger mycket plats i ridhuset som vi inte hyr ut till andra utan bara använder själva. Vi är ett blandat gäng som varvar hoppning och terräng med dressyr, uteritter och körning.
  Vi har uppvärmd sadelkammare och foderkammare samt uppvärmt fikarum med micro, kyl, frys, kaffebryggare, vattenkokare och kokplatta. Mycket plats för förvaring av saker och WC på gården. Ridhuset är 40*20 och vi har en hel del hindermaterial. Tränare kommer regelbundet till gården. Vi har fina ridvägar med både grusväg och stigar och vill en ta en riktig långtur går det bra att rida genom Tungelsta till ridvägen efter pendelspåret.
  Boxarna är ca 13 kvm. Hagen är lite kuperad med många träd.
  Priset är 4700 inklusive 12 kg hösilage och saltsten. Inga tillkommande avgifter för el eller containertömning utan det ingår i priset. Spån köper vi som vill in gemensamt och får det hemkört till gården.
  Två stallpass i veckan (morgon/em eller kväll) som en själv väljer vad som passar för kommande veckor i vår digitala kalender. Hästarna går ute från ca 7 på morgonen och in antingen 17-18 eller 20-21 med möjlighet att komma överens med hagkompisen när en önskar att hästen kommer in, em eller natt.
  Stallet ligger i Tungelsta med busshållplats Lidaskolan eller Hammarbergsvägen som trafikeras ofta lite mer en kilometer från stallet och hållplats Skogs Ekebyvägen ca 600 meter från stallet.

  Välkomna att höra av er för frågor eller för att komma och titta hur vi har det. Åsa:070-3937101 Emma: 070-768 25 31

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad