Boxplats ledig i kollektivstall i Angarn, Vallentuna

 • Annonsid: 1488936
 • 7 dagar sedan
 • 148 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
1 900 kr


  Vi är ett litet stall med 10 boxar med blandade hästar och discipliner, och söker nya medlemmar som är intresserade av att var med och driva vårt kollektivstall.
  Stallet har spolspilta med varmt/kallt vatten och uppvärmd sadelkammare/fikarum, vi har egen upplyst ridbana med gummiflis och 2 ridhus inom skritt avstånd. Väldigt bra ridvägar i området där man kan variera mellan skogsstigar och anlagda trav/galoppslingor. Hösilage, halm och havre produceras på gården.
  Vi har ca 10 minuters skrittavstånd till anläggningen Angarns Rörby Gård där det finns veterinärklinik, hovslagare med smedja, sadelutprovning och foderaffär.
  I hyran på 1900:- ingår 5 balar halm i veckan, 8 kg hösilage/dag, betfor, havre, kli och mineraler. Vi har en vinterhage och fina sommarhagar på gården där alla hästar går tillsammans i en gemensam flock, vi kan därför bara ta emot valacker. Hästarna går ut ca 8 på morgonen och kommer in ca 17.00 vintertid, på våren får de börja gå ute till 20.00 för att sen gå ute dygnet runt på sommaren.
  Alla pass sköts kollektivt vilket innebär 2 fasta pass i veckan och var 10:e lördag kväll. Vi hjälps åt vid halmleveranser, hagdagar mm. Välkomna att höra av er till Åsa 0767-682274 eller Anna 070-7533055, om vi inte svarar skicka gärna ett SMS så ringer vi upp.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Angarn, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad