Boxplats ledig på RK Styringe stall

 • Annonsid: 1442390
 • 4 månader sedan
 • 619 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
350 kr


  Lediga boxplatser på Ridklubben Styringe Stall

  RK Styringe Stall är en förening som drivs av sina medlemmar. De som har hästar uppsatallade på anläggningen delar upp in- och utsläpp, fodringar och ridskolekvällar. I gengäld så har man en väldigt förmånlig hyra. Man lånar ut sin häst eller ponny tre dagar i veckan, och betalar 350/450:- /månaden inklusive foder, spån, skoning och avmaskning. (ingen ridskola när det är röda dagar eller lov i skolan, tex på sommarlov sportlov osv) Den lägre summan är för B- och C-ponnys och den högre summan är för D-ponnys och ridhästar.

  Vi har en fantastisk ridanläggning med stort ridhus och två stora utomhusbanor att rida på. Som om det inte vore nog så finns hur mycket fina ridvägar som helst i Biskorspstorps naturresarvat precis bakom knuten. Hästarna har mycket utevistelse och vi sätter alltd hästarnas välmående högst upp på listan!

  Hör av er till oss om ni är intresserade av boxplats eller av att börja rida på ridskolan. Kontakperson till boxplater är Malin Bengsson tel 076-807 02 16 och kontaktperson till ridskolan är Liselotte Larsson 076-164 44 83.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Halmstad, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad