Boxplats på Tanums Ridklubb

 • Annonsid: 1502976
 • en månad sedan
 • 138 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
1 900 kr


  Det finns nu 3st lediga boxar hos oss på Tanums ridklubb.
  Boxarna finns i det stora stallet och passar för större ponny och häst på max 170cm. I stallet står även 10st lektionshästar/ponnyer. I ett mindre stall, i ridhusbyggnaden, står idag 4st uppstallade privathästar/ponnyer.
  I boxplatsen ingår: hage, strö, hö, havre, utfodring 4 gånger/dag, täckesservice, plats i uppvärmd sadelkammare, ut och-insläpp enligt lektionshästarnas rutiner, tillgång till spolspilta, tvättmaskin och torkskåp. Mockning av box på vardagar kan köpas till. På helgerna turas de uppstallade om att ta jourpass (3 olika pass per helgdag) för ta hand om ridskolehästarna samt fodra och in/utsläpp av privathästarna. På anläggningen finns paddock (30x60) och ridhus (22x70) som de uppstallade har kostnadsfri tillgång till när de inte används av ridskolan eller annan aktivitet (tex. tävling). Ridhuset är ledigt för allmän ridning på helger, dagtid vardagar och 40 min varje vardagkväll!
  Pris: ponny 1900kr/månad, häst 2100kr/månad.
  Vill du se mer kring vad som ingår så hittar du uppstallningsavtalet och tillhörande bilagor på vår hemsida under fliken Medlemskap-Hyra stallplats-Uppstallningsavtal.
  Om du är intresserad, önskar mer information eller vill komma å titta så tveka inte att kontakta oss!
  Telefon: 0525-29297
  Mail: info@tark.se
  Hemsida: www.tark.se

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad