Boxplats uthyres i Herrljunga

  • Annonsid: 1343562
  • 2 månader sedan
  • 74 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
2 000 kr

Ledig box i vårt Stall i Herrljunga🐴 (2000kr/månad)

Stallet ligger i mysiga Tostared, 5km grusväg in i skogen från Hudene i Herrljunga kommun. Det finns gott om ridvägar runt knuten och väldigt lite trafik. Du kan rida runt i skogen i flera timmar och du behöver aldrig korsa någon asfaltsväg. Vill man köra vagn finns också många bra skogsvägar för det. Upplyst Paddock finns på gården, ridhus 10 minuters skritt bort (köp till kort av grannen för 400kr/mån), stora fina hagar med frostfri vattenkopp, lösdrift/vindskydd och fri tillgång på bete eller hösilage. Plats i uppvärmd sadelkammare. Hästflocken består idag av 4 ston och en vallack kommer ansluta inom kort. De är ute minst 12 timmar om dagen. Vi har sommarbete juni, juli o augusti. (Oftast släpper vi redan i maj och de går ute även hela september...eller längre).

Vill man gå i egen (gräs)hage finns möjlighet till det också, då sköter man vatten och fodring själv.

Strö finns att köpa till självkostnadspris.

In- och utsläpp ingår i priset om man trivs med våra tider. Mellan ca 8-10 är det utsläpp och mellan 20-22 tas hästarna in. Det finns inga exakta tider. Vill man ha ut/in hästarna andra tider så ordnar man det själv.

Under vinterperioden ingår hösilage. Under sommaren och fram till frostnätterna får man köpa eget hö att fodra med om man inte vill ha hästen ute på bete dygnet runt (vilket vi har). Efter frosten/kylan kommer öppnar vi upp hösilagebalarna och då får alla ta hö därifrån.

Vi som huserar här är hobbyryttare, en del är mest ute i skogen o lufsar med vagn eller sadel, medan några blandar med pass i paddocken o en o annan "payandjump". Vi har också några medryttare i stallet som är uppe och rider men inte har egen häst. Hästarna är halvblod och varmblodstravare. Vi människor är mellan ca 30-50 år gamla, men alla är lika välkomna!

Gillar din häst att ströva runt på stora ytor ihop med andra hästar större delen av dagen? Älskar du långa och många ridvägar i skogen utan att korsa asfaltsvägen? Vill du ha paddock utanför stallet och ridhus en skrittpromenad bort? Välkommen ut o hälsa på hos oss!
se bilder på fb-sidan "Tostared Nedergården 3"

Hör av dig om det låter intressant!🙋🏼‍

First ad
Kontakta annonsör

 Herrljunga, Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad