BOXPLATSER I FINT STALL FINNES// NACKA

  • Annonsid: 1332655
  • 2 månader sedan
  • 1282 Visningar
  • 25 Favoritmarkeringar
5 300 kr

Nu har vi två lediga boxplatser för trevliga hästar och ryttare i vårt lugna harmoniska stall som ligger enbart 10 minuter från stan med bil, åker du kommunalt är det 5 minuters promenad från Saltsjöbananans station, bra kommunikationer.
- 1 boxplats inne se bild normal storlek
- 1 stor utebox som har en öppningsbar halvdörr samt ett fönster in mot annan box i stallet
Vi har egen mindre belyst ridbana med hindermaterial, sadelkammare, spolspilta utomhus, sjukhage, vi prioriterar lång utevistelse för hästarna, fasta rutiner samt en härlig avslappnad stämning!
Stallet passar för dig som gillar långa skogsturer kombinerat med att träna och tävla men också att lägga tid på att ta hand om din häst på bästa sätt och alltid sätter hästen först, både din egen och andras, och vill att dina stallkompisar ska ha samma inställning.
Vi har uppvärmt mindre klubbhus för ombyte
Vi har stora kuperade hagar där valacker och ston går separerade i flock, vi har Ej sommarhagar, helt avgiftsfrimånad (Juli) då stallet är helt stängt
Underbara långa fina ridvägar direkt från gården ut i nacka reservatet, vi har Ej tillgång till ridhus.
Stall godkänt av länstyrelsen, är stallet fullt så har vi 9:e hästar i stallet
Ingår i hyran:
In och utsläpp samt fodringar alla vardagar, spånbal 1 bal per vecka, bra analyserat höensilage 13 kg per dag, kraftfoder står man för själv, bra utrymmen för foder, täcken o annat.
Fodring sker 4 gånger per dag, frukost i slowfeednät i hagen.
Vi ansvarar för en halv helgdag var enligt schema, då ansvarar du för fordringar och in/utsläpp, självklart så hjälps vi alla alltid åt att hålla rent och snyggt i stallet och i hagen!
Du mockar samt gör foder till din egen häst
Vid ev. frågor så är ni välkomna att höra av er till mig per mail som första kontakt så hör jag av mig om ev visning

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad