BOXPLATSER I FINT STALL FINNES// NACKA

 • Annonsid: 1332655
 • en månad sedan
 • 1758 Visningar
 • 37 Favoritmarkeringar
5 300 kr


  Nu har vi två lediga bra boxplatser för trevliga hästar och ryttare i vårt lugna harmoniska stall som ligger enbart 10 minuter från stan med bil, åker du kommunalt är det 5 minuters promenad från Saltsjöbananans station, bra kommunikationer.
  - 1 boxplats inne se bild normal storlek
  - 1 stor utebox som har en öppningsbar halvdörr samt ett fönster in mot annan box i stallet
  Vi har egen mindre belyst ridbana med hindermaterial, sadelkammare, spolspilta utomhus, sjukhage, vi prioriterar lång utevistelse för hästarna, fasta rutiner samt en härlig avslappnad stämning!
  Stallet passar för dig som gillar långa skogsturer kombinerat med att träna och tävla men också att lägga tid på att ta hand om din häst på bästa sätt och alltid sätter hästen först, både din egen och andras, och vill att dina stallkompisar ska ha samma inställning.
  Vi har uppvärmt mindre klubbhus för ombyte
  Vi har stora kuperade hagar där valacker och ston går separerade i flock, vi har Ej sommarhagar, helt avgiftsfrimånad (Juli) då stallet är helt stängt
  Underbara långa fina ridvägar direkt från gården ut i nacka reservatet, vi har ej eget Ridhus men Nacka kommun har Ridhus där du kan boka på deras hemsida i mån av tid, 20 min skrittavstånd från oss.
  Stall godkänt av länstyrelsen, är stallet fullt så har vi 9:e hästar i stallet
  Ingår i hyran:
  In och utsläpp samt fodringar alla vardagar, spånbal 1 bal per vecka, bra analyserat höensilage 13 kg per dag, kraftfoder står man för själv, bra utrymmen för foder, täcken o annat, stallet är ej uppvärmt.
  Fodring sker med hjälp av slowfeednät i hagen under dagen samt vid insläpp och nattning i boxen.
  Vi ansvarar för en halv helgdag var enligt schema, då ansvarar du för fordringar och in/utsläpp, blir ca 2 halvpass per månad per häst, självklart så hjälps vi alla alltid åt att hålla rent och snyggt och med att hjälpa varandra!
  Du mockar samt gör foder till din egen häst
  Vid ev. frågor så är ni välkomna att höra av er till mig per mail som första kontakt så hör jag av mig om ev visning

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad