Boxplatser/Privat Stall i Håtuna, BroGold

 • Annonsid: 1482326
 • 18 dagar sedan
 • 1270 Visningar
 • 12 Favoritmarkeringar
5 400 kr


  Vi får 3 boxplatser lediga med tillträde 1a november 2020 i nyrenoverat, lugnt och trivsamt stall om totalt 6 boxar på privat gård. Ny stallinredning, spolspilta, WC samt hög standard på sadelkammare/kök. Stora rymliga boxar 11 resp. 10,5 kvm. Ridbana med ny LED-belysning och hinderpark. Merox underlag 55x25 m. Välskötta vinter-/sommarhagar samt sjukhagar. Vi har härliga ridvägar i omväxlande miljö och varierande underlag utanför stalldörren. Ridhus finns på skrittavstånd (20 min) och i närområdet inom 10 min. bilfärd.
  Innebox 5400 kr/mån. och utebox 4800 kr/mån. (tillträde 1/11) I hyran ingår in-/utsläpp, 4 fodringar/dag, hösilage och spån. Som hyresgäst ansvarar du för 1 ut-/insläpp i veckan, enligt överenskommelse. Du behöver ha egen bil.
  Vi har själva 2 hopphästar och det hade varit extra kul om 1-2 hopphästar flyttar in, men promenad- och dressyrhästar/ponny är lika välkomna. Det viktiga är att vi trivs ihop och uppskattar ett lugnt, privat, litet stall. Vi ser gärna att din häst kan gå tsm med andra i hagen (för närvarande med valack) och är lätt att hantera.
  Välkommen att höra av dig vid intresse och för mer information!
  Hälsningar Sophia

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad