Brottby, Islandshäst, Valack

  • Annonsid: 1371107
  • 13 dagar sedan
  • 62 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
1 375 kr

Nu erbjuder vi stallplats åt en valack (eller hingst) som vill stå med oss!! Vi erbjuder då:
Fullservice vardagsmornar, Lunchautomat i hagen, Insläppet delar vi på. Kvällsfodringen sköter automaterna i boxarna.Från maj till oktober ungefär går hästarna ute dygnet om. Hästarna kan då får grovfoder i hagen - men allt är beroende på hur betet ser ut. Vill man ha sin häst inne på sommaren så går det också bra. Vi har som sagt automater i hagen och automater i boxarna och i hagen har vi även isolerade vattenbaljor så vattnet inte fryser.

Vi städar stallet gemensamt 1 gång per år, kollar masken och ev. avmaskar 2 ggr/år. Vi delar på hösilagekostnaderna i ett rullande betalschema. Spån betalar man och hämtar hem själv. Vi delar stallet med ett gäng storhästar som har sitt egna kollektiv och gemensamma utrymmen är då fikarum, sadelkammare, täckestork-rum, vattenspilta, varmvatten, belyst ridvolt. Vi har trevliga ridvägar i området, t ex roslagsleden.

Vi som står inackorderade är då jag plus min stallkompis och hennes dotter som är 12 år. Våra hästar är valacker mellan 7-9 år samt då min unghingst som kommer i maj - han kommer då vara 2 år. Vi gillar uteritter men även träning på volt eller så åker vi iväg på kurser.

Vi är för enkelhet och smidighet så det ska vara lätt för oss att sköta stallet och det viktigaste är att hästarna trivs.
Busskommunikation finns i närheten. Om du är intresserad så är du mer än välkommen att höra av dig! Om du inte vill höra av dig via annonsen egna meddelandefunktion så kan maila mig: anna.christina.pettersson@hotmail.com

First ad
Kontakta annonsör

 Brottby, Stockholms län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad