Fantastisk C-ponny

  • Annonsid: 1340914
  • 6 dagar sedan
  • 154 Visningar
  • 12 följare
Inget pris

Chock är främst till salu men ifall vi hittar en duktig och satsande tävlingsryttare med meriter i LA eller högre kan vi ev tänka oss att låna ut honom, eller om någon vill rida honom till försäljning. Han hoppar väldigt bra och är verkligen ingen ponny som stannar, älskar att hoppa!

Snäll i den mesta hantering men kan vara en aning svår att hoppa upp på ibland men det är inga problem med lite tålamod, vi ser gärna att du som ryttare vill jobba på det också. Snäll att klippa, sko, lasta, duscha osv. Hur snäll som helst att rida ut på både ensam och i grupp, kollar inte på något och går fram överallt.

Coco som han kallas har tävlat upp till LB men kommer definitivt komma längre då han inte har tävlat så mycket. Han har även tävlat terräng hos tidigare ryttare.

Fin att rida i dressyren.
Det är viktigt att du har tiden för att rida varje dag och även åka på träningar och tävlingar. Du måste ha en mjuk hand, vara modig och ha bra balans. Ni står för alla kostnader utan försäkring vilket vi står för. Inte mer än 2 h bort från Göteborg. Hör av er om det låter intressant!

Ring eller smsa för mer info! 0733226676

First ad
Kontakta annonsör

 Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad