C-ponny söker medryttare

 • Annonsid: 1372159
 • 2 månader sedan
 • 296 Visningar
 • 24 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej, drömmer du om att ha en egen ponny men har inte råd?

  Jag och welshkorsningen C-ponnyn Pegasus letar efter dig ansvarsfulla, hästälskande, noggranna, modiga och läraktiga ungdom som vill pyssla och rida 4-5 dagar fasta dagar i veckan.

  Jag vill inte ha något betalt, det enda kravet jag har är att du motionerar, mockar och sköter allt som har med Pegasus att göra OCH tar minst en lektion i veckan för tränare som kommer till gården. En lektion kostar ca 200 kr. Vill du tävla i framtiden så finns möjlighet att göra det!

  Pegasus är 3,5 år gammal räddningsponny som jag köpte via länsstyrelsen i somras. Sedan han kom har han lärt sig att stå uppbunden och älskar att borstas och fixas, han är insutten och riden i alla gångarter, han är longerad och promenerad och har inga problem att gå från gården.

  Han är dessutom grundligt NH-tränad och det är också ett krav från min sida att du lär dig det systemet och fortsätter att följa det. Vi som driver stallet är NH-instruktörer och du kommer att få hjälp med träningen av honom i början.

  Stallet Stora Lundby ligger mellan Tungelsta och Hemfosa med endast ca 5 minuters promenad från bussen 848.

  Stallet är litet och lugnt men alla som står här är jättegulliga och vänliga och det finns alltid någon att rida ut med!

  Eftersom Pegasus är ung så får du inte vara för stor, max 165 cm/55 kg och minst 13 år. Har du en hästkunnig förälder som är med och engagerar sig så är det ett extra plus.

  Jag önskar att du innan ev provridning, kollar att resväg/restid (busshållplatsen heter Stora Lundby) funkar på sikt och att du är införstådd med vad ett medryttarskap utanför ridskolans alla bekvämligheter innebär. Endast långsiktigt samarbete önskas.

  Skicka ett DM och berätta varför just du vill komma och träffa Pegasus!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Tungelsta, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad