c-ponny sökes till mor- och dotterduo [Läromästare]

 • Annonsid: 1577890
 • 22 dagar sedan
 • 140 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
80 000 kr

 • Inriktning:
  Allround, Hoppning
 • Kön:
  Valack
 • Mankhöjd:
  140 cm
 • Födelseår:
  2013

Sökes c-ponny för mor- och dotterduo att dela. Uppstallning säkrad på ortens ridklubb, i en mindre del för privathästar.

En frisk och hel individ utan omfattande skade-/sjukdomshistorik. Sto eller valack, 8-14 år. Pris ca 80 000 kr, eventuellt mer om utrustning ingår.

Vi söker en trygg, snäll allroundponny med inriktning mot hopp. Pigg, alert och framåt individ, med tydlig broms, och med god egen framåtbjudning. En som hoppar gärna och ärligt. Förlåtande individ som kan ta att det kan bli lite fel från ryttaren ibland. Behöver vara trafiksäker och snäll att rida ut både ensam och i grupp. Van med andra hästar då vi rider för instruktör en gång i veckan i grupp med andra hästar. Vi söker en vän som ska vara snäll med barn och gilla att bli ompysslad. Okomplicerad individ som är snäll att sko, lasta, duscha, sköta och leda.
En bästa kompis att ha kul med genom livets alla skeden, en som ställer upp på några klubbtävlingar, ridläger etc. Vi söker såklart ingen robot, men en självsäker individ med låg flyktinstinkt, ej reaktiv eller en som letar spöken.

Vi som söker ponny är en snart 11-årig tjej med mjuk och ödmjuk ridstil, fina hjälper. Eftertänksam, mer mot det försiktiga hållet. Gillar när ponnyn går fram för egen maskin men bromsen behöver funka. 3 års ridvana på ridskola med inslag av sköthäst och många extra ridtillfällen såsom hoppträningar och andra kurser.
Hästvan mamma med mångårig hästvana sedan barnsben med ridskola, fodervärdshästar och sköthästar. Har dock haft ett längre uppehåll från hästeriet upp till vuxen ålder men fann kärleken igen när dottern började rida. Spenderat det senaste året med ridlektioner på ridskola och att "plugga häst" och lära sig allt det där man inte lär sig på ridskola.

Med en ödmjuk inställning till hästar och en sund syn på hästhållning, tillsammans med en vilja att lära och göra rätt söker vi nu den första egna ponnyn. Vi förstår vikten av bra hästhållning och allsidig träning för att få ha en hållbar häst i många år. Ett kärleksfullt hem utlovas.
Vi finns i norrland, men kan tänka oss att åka en bit.
Första kontakt via sms 073 0565067, här på hästnet eller mailkontakt camilla_holappa@hotmail.com

First ad
Kontakta annonsör

  Norrbottens län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad