Centralt kollektivstall i Sundbyberg

 • Annonsid: 1564038
 • 22 dagar sedan
 • 1302 Visningar
 • 28 Favoritmarkeringar
1 800 kr


  Vi får nu ett par lediga boxar i vårt trevliga stall. Boxen är för ponny eller häst upp till 170 cm!

  Råsta Gård är ett kollektivstall som ligger mycket centralt i Sundbyberg med goda kommunikationer. Stallet ligger cirka fem minuters gångavstånd från tunnelbanan och 12 minuter från T-centralen med tåget. Hyran som anges i annonsen är kallboxhyra. Vi har plats för 16 hästar i stallet och vi är ett gäng med blandade inriktningar. Stallet bedrivs helt kollektivt av Sundbybergs Ryttarförening, innebärande att vi alla som står på gården har ett ansvar att gården sköts. Som hästägare har man ca 6 stallpass i månaden, fördelat på utsläpp, insläpp och kvällsfodring. Till detta kommer olika ansvarsområden och jourveckor då man har ett lite mer övergripande ansvar för stallets skötsel. Under vår och höst ska man medverka på en städhelg då vi tillsammans röjer och fixar. Likaså måste man i övrigt vara beredd att rycka in om något går sönder eller måste fixas. Vi har också som krav att du och din häst/ponny ska kunna medverka på ponnyridningar och liknande aktiviteter som regelbundet arrangeras på gården.

  Hästarna går ute i förhållandevis stora hagar mellan ca kl 07 till 17 - 18. De går tillsammans två eller tre per hage. Vi har inget sommarbete, stallet hålls helt stängt under juli. Det finns grusade konvalecenthagar.

  Stallet är ljust och luftigt och det finns väldigt gott om förvaringsutrymmen. Gott om skötplatser och spolspilta med varmt vatten. Vi vill att din häst äter hösilage då detta köps in av föreningen. Man kan välja att ha sin häst på 10 eller 14 kg per dag och betalas månadsvis i förskott. Strö och övrigt foder kan man beställa till gården från vår leverantör som levererar direkt till stallplan en gång i månaden.

  Vi har belyst ridbana med fint underlag. Det finns stor hinderpark och tillgång till dressyrstaket. Tränare kommer regelbundet till gården och man har möjlighet att rida för egen tränare om så önskas. Vi har även helt fantastiska ridvägar runt omkring över hela Ursviksskogen och Järvafältet.
  I anslutning till stallet har vi uppvärmt omklädesrum med tillgång till eget skåp, micro, kyl, frys och kaffebryggare samt toalett.

  Vi vill att din häst skall vara lätt att hantera och att du som person är beredd att ta det ansvar som det innebär att stå i ett kollektivstall.

  Välkommen med din ansökan där du berättar om dig och din häst/ponny.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad