D-ponny eller stor häst

  • Annonsid: 1384173
  • 21 dagar sedan
  • 81 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    141 cm
  • Födelseår:
    2017

Söker D-ponny, inriden (bra om den är hoppad men inte ett absolut krav). Ålder mellan 4-8, inriden och lite utbildad men i dagsläget oriden inte ett hinder. Ingen galenpanna, men lite pigg går bra.

Ska utbildas vidare enligt mitt koncept Blissful riding och sedan säljas till ett hem där matchningen är ett stort fokus. Min ambition är att ponny och ryttare ska vara tillsammans länge. Jag kommer fokusera mycket på arbete från marken med avspänning som utgångspunkt för allt arbete. Avspänning och omtanke hos mig som person är också en viktig del. Uppsuttet är det för mig viktigt med ryttarens sits, centrering, avspändhet, mjukt och bestämt utan aggression. Jag är mycket emot användning av hårda metoder för att få hästar att göra som vi vill. De ska göra det för att de vill samarbeta med oss.

Den framtida köparen kommer få möjlighet att erhålla hjälp efter köpet, för att säkerställa att matchningen är bra även på hemmaplan.

Den framtida köparen ska också vara medveten om arbetet som krävs samt att jag inte kommer sälja till någon som jag får känslan av att det är en leksak de köper.

Beroende på individ är det inte uteslutet att försäljningen sker till verksamhet, vilket en säljare ska vara medveten om.

Pris för den jag köper, Max 25000 kr.

Har du en häst som du vill ha mer pengar för men tycker det låter som ett trevligt sätt att få hästen riden och matchad för försäljning är jag öppen för förfrågan att ta emot hästar för försäljning. Du betalar då stallhyran och hästen/ponnyns kostnader. Avtal skrivs. Jag tar inget löpande arvode för arbetet. Du får ange ett lägsta pris som du kan acceptera och hälften av det hästen säljs för utöver minimibeloppet blir mitt arvode. Jag är 46 år, 160 cm lång, mycket erfarenhet.

First ad
Kontakta annonsör

  Västernorrlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad