D-ponny hoppinriktning sökes

  • Annonsid: 1736293
  • 10 dagar sedan
  • 140 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
123 456 kr

  • Mankhöjd:
    148 cm

Vi söker en maxad/nära maxad D-ponny, ej äldre än ca 15 år, som hoppar bra och kan ge min dotter självförtroende i hoppningen. Dottern önskar sig en pigg ponny. Mamman önskar att den ändå är reglerbar och inte allt för svår. Om vi får drömma är ponnyn av sorten som taxerar själv och som räddar upp situationen om ryttaren gör misstag.
Det är viktigt att den är enkel och schysst i hanteringen, lättlastad och funkar bra på tävlingsplatser samt vid uteritter.

Det vi kan erbjuda är ett kärleksfullt hem med noggrann skötsel och boxplats i mindre stall med mycket utevistelse i stora hagar tillsammans med andra hästkompisar. Vi tror att det är viktigt för hästens hållbarhet och livsglädje att variera arbete och underlag så vi rider ut mycket, tömkör och promenerar förutom dressyr och hoppning för tränare.

Se gärna filmerna för att se ungefär vilken nivå min dotter är på.

Budgeten är begränsad. Vi vill helst hitta en ponny för runt 100’ men kan gå upp emot 150’ för absolut rätt ponny där sadel ingår t ex.

Har du det vi söker, hör av dig med information så hörs vi vidare på telefon om jag tycker att det verkar vara en ponny för oss.

First ad
Kontakta annonsör

 Oskarshamn, Kalmar län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad