D-ponny Liten häst sökes på foder

  • Annonsid: 1313787
  • 2 månader sedan
  • 75 Visningar
  • 4 följare
Inget pris
Sammanfattning
  • Mankhöjd (cm):
    148

Vi söker en d-ponny eller häst på foder till min 12 årige son, Casper, som är ca 160 cm lång och väger 45 kg. Han har precis börjat rida och tycker det är jättekul och nu vill vi låna en häst till honom. Jag har själv ett gammalt dressyrsto som jag haft sen hon var 2 år och nu är hon 21 år. Hon är snäll att rida men hon kräver för mycket ben och teknik för att han skall kunna lära sig rida ordentligt därför vill vi hitta en trevlig häst till honom istället. Han kommer rida mycket i skogen men även markarbete och hoppning i paddock under min och kanske någon tränares uppsikt. Jag (mamma) är uppväxt på en hästgård där min pappa bedrivit inkörning, grundträning, stuteri och uppfödning av travhästar så gedigen hästkunskap finns i stallet. Jag har alltid ridit och tävlat upp i LA i dressyr och hoppning, har också ridit in och tränat många hästar, stor unghästvana. Caspers kusiner har tävlat EM i hoppning. Vi söker efter en snäll trevlig häst med motor som samtidigt är fin i munnen. Hästen får gärna ha grundkunskaper men framförallt måste det vara en bussig häst. Jag kan utbilda den om det behövs. Ambitionen i första skedet är inte att tävla utan en häst att ha mysigt med. Kan vara intressant att köpa hästen om det fungerar bra men då måste det vara en maxad d-ponny av grövre typ då Casper kommer bli lång när han blir vuxen. Isf vill vi ha en häst som vi kan behålla några år.

Vi har ett stall i Fjärås utanför Kungsbacka strax söder om Göteborg. Det ligger mycket lantligt där vi har paddock, travbana och flera mil grusväg i anslutning till stallet, härlig hästmiljö. Och som sagt gediget hästkunnande i familjen.

First ad
Kontakta annonsör

  Hallands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad