D-ponny söker medryttare

 • Annonsid: 1574916
 • en månad sedan
 • 709 Visningar
 • 19 Favoritmarkeringar
500 kr


  Hej! Nu söker jag en medryttare till min foderponny 1 gång i veckan, möjligtvis 2.

  Fire som han kallas är en 18-åring D-ponny På 144 cm. Han är otroligt schysst och mysig i all hantering, väldigt social och uppskattar att bli ompysslad. En väldigt snäll kille som alltid vill göra rätt. Han har tävlat mycket både hoppning och dressyr, är välutbildad och är mycket rolig och fin att rida. Pigg och vaken men lyssnar väldigt bra, dock ingen ren nybörjarponny.

  Han står i ett mindre mysigt stall i Härryda, paddock på gården, mycket ridvägar, går att rida till manege, väldigt bra bussförbindelser. Jag kommer ta 500 kr/månaden per dag (alltså 1000 kr månaden för 2).
  Har ingen direkt åldersgräns men ser gärna att man är över 15 år och är man under så ska det vara med en hästvän förälder.

  Letar efter någon som främst vill rida ut och rida dressyr. Man får gärna träna dressyr för tränare. Hoppning kommer inte ske regelbundet utan isf någon gång enligt överenskommelse med mig när jag är med.

  Om du är intresserad får du gärna SMSA 0721924745 / skriva här på hästnet och berätta om dig själv samt fråga om det är något mer du undrar! Jag kan säkert ha missat något :D Kram Lina och Fire

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad