C eller D-ponny sökes

  • Annonsid: 1333253
  • 3 månader sedan
  • 124 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
25 000 kr

Vi är på jakt efter en ny familjemedlem då vår ena gamling just fått somna in. Den andre är en 26-årig valack liten storhäst (vbl), honom har jag haft i 20 år så hos mig får rätt häst stanna livet ut. I stallet finns ytterligare två hästar, en D-ponny valack och ett nordsvenskt sto. Alla hästar går tillsammans och ingen är särskilt hög i rang.

Vi söker en trygg, frisk men gärna äldre ponny som är snäll i hantering och mot andra hästar och trygg för barn att rida men gärna inte allt för seg. Ej hingst. Ej fånghäst.

Jag är 34 år och den som har huvudansvaret för hästarna, min dotter som är strax över sju samt en väns dotter på 9 år är de som i första hand kommer rida. Jag har även en bonusdotter på 23 år som är van ryttare och kommer och rider regelbundet eller vid behov.
Hos oss får hästarna allt de behöver och lite till, daglig tillsyn och omvårdnad, varierad ridning, skoning regelbundet, massage/kiropraktor och veterinär vid behov och framför allt massor av kärlek och morötter.
Vi hyr stallplats i ett stall där jag hängt sedan -97, där finns plats för 6 hästar men en box är reserverad åt stallkaninen som verkar odödlig. Vintertid brukar vi ha fri tillgång på hösilage eller hö om det är varma vintrar och på sommaren har vi ett jättestort naturbete med gräs, skog och bäck.
Vi bor i Segersta, Hälsingland. Vi rider helst ut i skog och mark men har även en ridbana en dryg kilometer från stallet som vi kan använda.

Gärna på foder eller prov i första hand men öppen för förslag i prisklass upp t 25000.
Hör av dig om vi låter intressanta för din pålle.

First ad
Kontakta annonsör

 Segersta, Gävleborgs län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Digitalt köpekontraktNy!
Färdigfyllt köpekontrakt med digital signering!
Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad