D-ponny SÖKES

  • Annonsid: 1468358
  • 2 månader sedan
  • 286 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
123 456 kr

  • Mankhöjd:
    140 cm
  • Födelseår:
    2015

Vi har letat ponny ett tag men inte lyckats hitta det vi söker så försöker såhär i stället. Går du i säljartankar och har en ponny som beskrivningen nedan stämmer in på får du mer än gärna höra av dig till mig.
Dottern 10 år söker en d-ponny som ska vara trygg och säker i ridning, snäll i hantering och mot sina hagkompisar samt kunna lastas.
Ska vara minst 140 cm och viktbärande, 70 kg. Gärna en lite stabilare modell, mamman ska rida några dagar i veckan också. Lagom motor och gilla att hoppa med dottern. Mamman gillar dressyr och markarbete så variationen kommer att bli god.
Ska vara frisk och kry och och ha en ålder mellan 5-12 år men kan vara flexibla på ålder om rätt häst dyker upp. Ras spelar inte så stor roll men söker ej fjording eller islandshäst.
Vilka är vi?
Mamma 42 år med hästvana och hästägande i ungdomen. Dottern 10 år, ridit sedan 3 års åldern. Vi är lugna och hanterar hästar utifrån deras villkor med varierande motion, mycket utevistelse, troligtvis lösdrift och skötsel enligt konstens alla regler.


Låter detta intressant och du har en ponny i våra trakter, 0-35 mil och vill sälja till oss i en prisklass som är rimlig. Ring eller skicka meddelande.
Hoppas vi hörs!

First ad
Kontakta annonsör

 Aneby, Jönköpings län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad