D-ponny sökes för foder

 • Annonsid: 1461897
 • 2 månader sedan
 • 256 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Min dotter Matilda (16 år) söker en d-ponny på foder☺️!
  Vi skulle vilja hitta en ponny som Matilda kan fortsätta utvecklas med, hon ägnar sig åt olika delar inom ridning; hoppning, dressyr, WE och uteritter. Även longering och träning från marken.
  Matilda har ridit i drygt 10 år, alltid för någon typ av tränare och är en lugn och allsidig ryttare med mjuk hand och har erfarenhet av olika typer av hästar. Hon gillar utmaningar och att tävla men lika mycket att träna och uppnå wow-känslor på hemmaplan eller en uteritt i härlig natur. Hon är också sedan många år ideellt engagerad i vår förening och älskar att vara i stallet.
  Jag är en ponnymamma som rider när tillfälle ges och har varit ”hästtjej” sedan barnsben.
  De senaste året har hon haft en c-ponny på helfoder som hon tränat och tävlat med upp till LB hoppning. Innan dess har hon varit medryttare till olika ponnies och hon hjälper även till med vänners hästar när det behövs.
  Vi söker nu en ny ponny att ta hand om, att kunna träna och ha kul tillsammans med och gärna kunna tävla i nån mån med. Vi tänker fram till sommaren 2021 i ett första läge, men om allt stämmer kan vi se ett längre samarbete. Vi har stallplats på Tjörn med tillgång till manege, stor paddock, ridvägar och regelbunden träning.
  Har ni en ponny hemmavid som skulle kunna passa oss, hör gärna av er.
  Referenser finns vid förfrågan.

  Hälsningar Matilda och Sandra Stendahl

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad