D-ponny sökes till liten ridskola med lösdrift

 • Annonsid: 1479673
 • en månad sedan
 • 159 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

 • Inriktning:
  Allround
 • Kön:
  Sto
 • Mankhöjd:
  145 cm

Hej! Vi kanske tvingas sälja vår älskade Crunchie, ridskolans klippa, då han inte funkar att gå med våra ston.
Så nu letar vi en ersättare till honom. Vi söker ett sto, 8-12 år, stor D-ponny, viktbärande. Utbildad LB dressyr, hoppa enklare banor på ca 70-80 cm. Ska kunna ridas av både mindre nybörjare och ungdomar/små vuxna. Social, trygg och stabil. Ska funka att gå i flock.

Vi brukar säga att ridskolehästar är hästvärldens superhjältar och ska behandlas därefter. Vår ridskola är liten och våra hästar går i en fin lösdrift (Activ stable) där de trivs utmärkt. På eftermiddagarna, i samband med lektionerna, kommer hästarna in i vårt lilla stall där de pysslas om. Hästarna går 1-2 pass per dag och vi försöker variera undervisningen med uteridning, skolridning, WE, gymkhana, markarbete och hoppning. Alla hästar kollas regelbundet av veterinär, hovslagare, equiterapeut, tandläkare och sadelutprovare. Vi lägger stor vikt vid att alla hästar ska behandlas som individer och anpassar ridning och omvårdnad utifrån varje hästs behov. Vi älskar våra fantastiska lektionshästar och gör allt för att de ska ha ett riktigt bra hästliv.
Om ni har en ponny som ni tror skulle trivas hos oss, så är vi jätteglada om ni kontaktar oss. Vi håller till utanför Stockholm, så det är en fördel om hästen inte finns alltför långt bort.

First ad
Kontakta annonsör

 Lidingö, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad