D-ponny valack i Sollentuna

  • Annonsid: 1340371
  • 7 dagar sedan
  • 224 Visningar
  • 5 följare
Inget pris

Hippie är en välutbildad arab/welsh, står idag på Ekerö men flyttar till Sollentuna i november. Jag söker någon som kan ta honom ungefär halvtid till maj 2020 och därefter är det mer flexibelt ifall du vill ta färre dagar. Dit vi ska flytta ska det finnas fina ridvägar, ridavstånd till ridhus, finns ridbana på gården, uppvärmd sadelkammare osv.

Du kommer få möjlighet att välja själv vad du vill ha ut av ridningen om du vill ha det på hobbynivå eller tävla. Hippie är en häst som kräver att man rider mycket på känsla, är konsekvent och lyhörd, samtidigt orädd för han har en period med varje ryttare då han testar samt bockar. Men han har riktigt bra hoppteknik och fina gångarter.

Det som ska göras när man är i stallet är att ta in hästen (kollektivt och man har ansvar för den egna hästen att den kommer in, men man hjälps åt mycket), mocka, förbereda mat, sköta och rida. Ungefär var åttonde helg har jag hand om hela stallet (en del av det kollektiva upplägget), du kan ta hela eller del av passen istället för en del av betalning.

Priset är 3000kr och då är det 3 vardagar och en helgdag varannan vecka, fler dagar kan tillkomma gratis (om du vill och kan) om det kör ihop sig för mig ex. och fler dagar går att få om du vill men då mot betalning. Rider du för instruktör drar vi av en del av priset varje gång. Ålder 15+ eller i sällskap av hästvan förälder.

Ring gärna men efter 16 på vardag eller testa när som på helg.

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad