Delfodervärd med relationstänk sökes till ponnysto

 • Annonsid: 1348313
 • 4 månader sedan
 • 267 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag söker någon som vill ta hand om min ponny och ha kul tillsammans. Enbart någon som är intresserad av någon typ av relationsträning/belöningsbaserat.
  Anledningen till att jag letar efter någon annan som vill ta hand om henne är helt enkelt för att jag inte känner att vi är riktiga själsfränder, och jag vill verkligen att hon ska få hitta sin speciella människa.

  Pia heter min fina tös som är 8 år gammal. Korsning halvblod och welsh, 141cm i manken, väldigt nätt. På grund av en tidigare skada så är det inte säkert att man kommer kunna rida henne ordentligt igen, så den som vill ta hand om henne ska vara mer inriktad på träning från marken i första hand. Hon är även triangelmärkt.
  Hon är jätterolig att träna då hon är extremt snabblärd och uppfinningsrik. Väldigt lyhörd på även de minsta signalerna man ger. Hon är kvick och pigg men sällan rädd. Gillar dock inte att bli lämnad ensam varken i hage, stallet eller gå iväg själv i skogen/till ridhuset så det behöver övas på mycket.

  Hon är väldigt social men har ändå ganska svårt för beröring på vissa sätt. Jag har tränat in startknapp för borstning och det har blivit fantastiskt för henne att ge henne den kontrollen. Jag vill att den som tar hand om henne fortsätter på liknande sätt med mycket belöningsbaserad träning. Hon är absolut ingen problemhäst men hon går snabbt upp i stress och går gärna iväg då, med eller utan en människa i släptåg.

  Jag söker inte någon som vill ha en "projekthäst" ett tag för att sen gå vidare till nästa. Mitt perfekta scenario skulle vara att den som blir med"ryttare" eller delfodervärd senare vill bli fodervärd på heltid eller köpa henne.

  Hon står i Tumba(södra stockholm) i ett stall där jag även har min andra ponny.
  Mejla/smsa gärna och berätta vem du är och vad det är du är intresserad av att träna/göra med hästar :)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad