Medryttare sökes

 • Annonsid: 1451621
 • 3 månader sedan
 • 1293 Visningar
 • 25 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag söker en medryttare för långvarigt sammarbete till mitt fullblodssto.

  Kontrakt skrivs.
  1500kr/mån.
  3 dagar/veckan, varannan helg.
  Stallsysslor ingår.
  Vi står uppstallade i Angarn, där det finns möjlighet till ridhus, ridbana, galoppbana och fina uterittsvägar. Finns även möjlighet att träna för tränare i både hoppning och dressyr mot egen kostnad.

  Hon heter Plotting, kallas Plutt och är 14år. Kommer från banan och varit ridhäst i 4,5år. Har fortfarande ett stort intresse för att galoppera på banan och ute i skogen. Tycker det är mycket kul att hoppa och vi kör även lite dressyr. Hon är en dam med väldigt egen personlighet och som älskar gottis. Mycket vilja och mycket häst som kan bli väldigt laddad och pigg men gör aldrig något dumt. Jätte mysig och snäll i all hantering.

  Letar efter dig som inte har några krav på att tävla och som gärna rider ut likväl som rida på banan eller i ridhus. Du ska vara ansvarsfull, rutinerad, lugn, ej rädd och helst över 20år. Dock är det allra viktigaste att kemin mellan dig som ryttare o hästen är bra, även att kemin mellan dig som fodervärd/medryttare o mig som ägare är bra.
  Är såklart meriterande om du har erfarenhet utav fullblod sen tidigare men inget krav.
  Referenser mottages gärna.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Angarn, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad