Delfodervärd sökes!

 • Annonsid: 1387651
 • 13 dagar sedan
 • 142 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi söker en delfodervärd på 2-3 dagar/vecka till en pigg och framåt kallblodstravare. Vi finns i västra Stockholm, Hässelby.

  Classe är en valack på 16 år, ca 168 hög och hästarnas Usain Bolt. Snabb och framåt med mycket vilja. Han är världens trevligaste individ, väldigt social och trevlig. Alltid glad och nyfiken.
  Classe har tidigare gått på trav men håller nu på att skolas om till ridhäst.
  Vi har jobbat med att bygga muskler och hull, kunna rida i rätt form, travtempot samt mycket grundridning. Nu kämpar vi för att få galoppskänkeln att sitta och kunna få till en trevlig galopp. I dagsläget galopperar vi i Hög fart.

  Vi söker dig som är ansvarsfull, lugn, trygg och stabil med mycket tålamod. Du som inte fastnar i dragkamp när hästen blir stark utan du förstår att eftergift är rätt väg att gå. Du har gärna haft häst förut och förstår både de ekonomiska och tidsmässiga aspekterna, eller är beredd att lära dig. Du behöver inte vara en superstjärna men tuff och orädd samt gilla fart. Classe är trygg och orädd, går fram överallt men kan sticka framåt om ryttaren inte är vaken.

  Endast seriösa hör av sig till:
  louise.m-c@hotmail.com

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad